This evening will be the annual IDC Music Fest with a barbeque and a music concert featuring acoustic artists including Elijah Vincent, Skylar Geer and Garret Williams, and no doubt more. Watch out for my review tomorrow.
On Friday evening, Saturday evening, and Sunday afternoon, we have THE FINAL YEAR OF Acoustic All-Stars Music Festival 2014, featuring an exceptional array of artists on two stages at Fats Grill. The line-up so far is:
Friday, August 15: 7pm: Scotty Haze (Main Stage, 1 Hour 15 min.)
8:15: Richard Tyler Epperson (Side Stage, 45 minutes)
9pm: Brian Bingham (Main Stage, 1 Hour 15)
10:30: Dustin Wayne (Side Stage, 45 minutes)
11:15: Chad & Kristo (Main Stage, 2 Hour Max)
Saturday, August 16:
7pm: Melody Pulsipher (Main Stage, 1 Hour 30 Minutes)
8:30pm: Holy Revolver (Side Stage, 1 Hour)
9:30pm: W James Woods(Main Stage, 1 Hour)
10:30pm: Brandon 'Buddy' Barker (Side Stage, 45 Minutes)
11:15 Juana Ghani (Main Stage, 2 Hours Max)
Sunday August 17
12pm: Steve Bassett (Main Stage, 1 hour)
1pm Judd Warrick (Side Stage, 1 Hour)
2pm: Bob Bland (Main Stage, 1 Hour)
3pm: Chris Orrock (Side Stage, 1 Hour)
4pm: Jim Fish Svendsen (Main Stage, 1 Hour)
5pm: Morgan Snow (Side Stage, 1 Hour)
6pm: Otter Creek (Main Stage, 1 Hour)
I will be reviewing these performances each day of the event, so stay tuned and PLEASE SUBSCRIBE to my feed as I need your subscriptions. Currently I need at least two more subscribers, so if you like my articles and reviews please click on the green Subscribe button under my profile photo on any of my reviews.
Check out my previous reviews on Examiner.com of some of the artists who will be performing in these events, including those linked below. Come to the events I will be reviewing if you want to enjoy some excellent musicians' performances this weekend.